Wij delen onze kennis en expertise graag met je!

Kenniscentrum

Wat is de beste tijd om te snoeien? Hoe maak ik mijn tuin winterklaar? En met welk bestrijdingsmiddel kom ik snel van die slakken af? Niet iedereen heeft dezelfde groene vingers als wij. Daarom delen we onze kennis graag met je. Bijvoorbeeld via onze meest gestelde vragen, blogs, nieuwsbrieven, maar ook via e-mail en WhatsApp als je dat prettig vindt. En natuurlijk zijn we ook te volgen op Facebook.

Schonenberg kwekerij & plantencentrum is het kenniscentrum voor professional en particulier. Wij verzorgen regelmatig lezingen en workshops; ook op aanvraag. Daarnaast hebben we een gevarieerd cursusaanbod en verzorgen we verschillende vakgerichte opleidingen voor professionals en tuinverenigingen. Bovendien zijn wij een officieel opleidingscentrum voor mbo-studenten die een hoveniersopleiding op niveau 2 volgen.

Tips ’n tricks

Stel ons je vraag

Op zoek naar nuttige tuintips of het antwoord op een specifieke vraag? Wij helpen je graag!

Misschien vind je het antwoord al bij de meest gestelde vragen. En anders vraag je het toch gewoon direct aan ons? Dat kan via e-mail, Facebook of WhatsApp.

Training in Groen

Schonenberg-5656 labels hangen

Opleidingen

Wij hebben een officieel opleidingscentrum voor studenten die een opleiding als hovenier willen volgen. Klik op de button om te kijken of het iets voor jou is?

opleiding nieuw
opleiding-curus-kwekerij-schonenberg-6039

Workshops voor professionals

Heb je interesse in een van onze workshops? Klik verder voor meer informatie.

klaslokaal

Workshops voor particulieren

Heb je interesse in een van onze workshops? Klik verder voor meer informatie.

Nieuws / Blog

Pinksteren Schonenberg tuincentrum

Openingstijden Pinksteren

Aangepaste openingstijden tijdens Pinksteren. Op 1se pinksterdag zijn wij gesloten. Op 2e pinksterdag zijn wij geopend van 11u tot 16u. Tot dan!

+
team foto

Wij zijn open op Hemelvaartsdag

Ook met Koningsdag staan wij voor je klaar en zijn wij geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

+
Schonenberg vacature team

Nieuwe vacatures

Wij zoeken iemand die zijn passie voor planten met onze klanten wil delen. Bekijk al onze vacatures hier en solliciteer direct!

+
naar al het nieuws

Contact

Brabantstraat 20a
5408 PS Volkel
0413-273301

JaNee