Nieuws

winterstalling foto

Nieuw! Winterstalling!

Uw orangerieplanten zonder omkijken de winter door. Vooral in de winter vragen kuipplanten een specifieke verzorging. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw kuipplanten in onze kas te laten overwinteren.

+
blog bloembollen

Bloembollen cursus

Op 18 oktober zal er een bloembollencursus plaats vinden. Wilt u mee doen? Lees dan nu verder!

+
19248113_1571176399621708_1716293549364222434_n

Feestweekend

Het feestweekend is inmiddels afgelopen. En wat hebben wij genoten hiervan! Daarom willen we ook iedereen bedanken die er samen met ons een mooi weekend van hebben gemaakt.

+
uitgelichte-afbeelding

Winnaar van cadeaubon t.w.v. €250,- bekend!

Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt. Maxime van Kempen is de gelukkige winnares. De prijs zal worden afgehaald op zondag 18 juni tijdens het feestweekend. Zien we jullie dan ook?

+
mobilane 1

Mobilane

De missie van Mobilane is het bouwen van groen. Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan ruimte. Nu bieden de toepassingen van de kant & klaar groensystemen van Mobilane nieuwe mogelijkheden.

+
DCM hovenier dealer

DCM

DCM is een Belgische leverancier van organische meststoffen en bodemverbeteraars met 50 jaar ervaring. DCM levert meststoffen, bodemverbeteraars en potgronden aan professionals en tuinliefhebbers, van sportvelden en kwekerijen tot gazons.

+