Nieuws

19248113_1571176399621708_1716293549364222434_n

Feestweekend

Het feestweekend is inmiddels afgelopen. En wat hebben wij genoten hiervan! Daarom willen we ook iedereen bedanken die er samen met ons een mooi weekend van hebben gemaakt.

+
uitgelichte-afbeelding

Winnaar van cadeaubon t.w.v. €250,- bekend!

Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt. Maxime van Kempen is de gelukkige winnares. De prijs zal worden afgehaald op zondag 18 juni tijdens het feestweekend. Zien we jullie dan ook?

+
foto snoeicursus

Snoeicursus voor particulieren

Graag meer info over het snoeien van planten en wanneer deze gesnoeid mogen worden? Dan kunt u zich nu op geven voor onze snoeicursus. Voor uitgebreide informatie klik dan verder naar de volgende pagina.

+
boom 25 website

Schonenberg 25 jaar!

Dit jaar bestaat Schonenberg kwekerij & planten centrum 25 jaar. En dit moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is het zondag 18 Juni open dag. Er is dan van alles te zien en te beleven bij ons op de kwekerij. Leuk voor jong en oud.

+
mobilane 1

Mobilane

De missie van Mobilane is het bouwen van groen. Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan ruimte. Nu bieden de toepassingen van de kant & klaar groensystemen van Mobilane nieuwe mogelijkheden.

+
DCM hovenier dealer

DCM

DCM is een Belgische leverancier van organische meststoffen en bodemverbeteraars met 50 jaar ervaring. DCM levert meststoffen, bodemverbeteraars en potgronden aan professionals en tuinliefhebbers, van sportvelden en kwekerijen tot gazons.

+