Nieuws

Filter het nieuws via deze categorieën

De oplossing tegen droogtestress

Wateragent INTRO Met dit weer hebben gazons/planten veel last van droogte- en hittestress. Het water komt niet waar het zijn moet. In deze omstandigheden kan wateragent INTRO zijn meerwaarde bewijzen. Planten en gazons stellen eisen aan hun omgeving, de belangrijkste eis is de waterhuishouding. Wateragent INTRO is dé oplossing tegen onder andere droogtestress van gazons en...

+

Tweede bemesting is belangrijk

Het fundament voor gezonde en sterke planten is onder andere een bodem met een actief bodemleven en voldoende voeding. Wanneer een border of gazon niet bemest wordt, raakt uiteindelijk de bodem uitgeput. De eerste bemesting in het voorjaar is logisch, maar ook een tweede bemesting is belangrijk! Maar waarom? Door intensieve beregening en groei van een gazon...

+

Openingstijden Pinksteren

Aangepaste openingstijden tijdens Pinksteren. Op 1se pinksterdag zijn wij gesloten. Op 2e pinksterdag zijn wij geopend van 11u tot 16u. Tot dan!

+

Wij zijn open op Hemelvaartsdag

Ook met Koningsdag staan wij voor je klaar en zijn wij geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

+

Nieuwe vacatures

Wij zoeken iemand die zijn passie voor planten met onze klanten wil delen. Bekijk al onze vacatures hier en solliciteer direct!

+

Laat je grond gratis testen!

Weten wat je gazon en of planten aan voeding nodig hebben? Kom dan nu langs tijdens de gazontestweek en laat een gratis grondtest uitvoeren (t.w.v. €12,95).

+