Nieuws

ervenplus

Project ErvenPlus

Afgelopen weekend (24-25 november) hebben we bij alle deelnemers van het ErvenPlus project de bestelde plantmaterialen af kunnen leveren.

+
blog snoeicursus

Wintersnoeicursus

Na het grote succes van de zomersnoeicursus hebben we nu een wintersnoeicursus. De bomen en heesters zijn in de winter kaal. En daarom ook makkelijker te zien wat je mag en kan snoeien. Lees verder voor meer info.

+
blog foto overwinteren

Help je planten de winter door.

De winter komt er aan. En zo ook de vorst. Daarom hebben wij enkele tips op een rijtje gezet zodat u de planten goed kan beschermen tegen de vorst.

+
eco style plantprofessional

Eco style

Eco style viert dit jaar het 50-jarig bestaan. Ze zijn in 1967 gestart maar toen onder de naam Europlant. Inmiddels zijn ze uitgegroeid onder de naam Eco style en een natuurlijk partner voor vakhandels, consumenten en professionals.

+
DCM hovenier dealer

DCM

DCM is een Belgische leverancier van organische meststoffen en bodemverbeteraars met 50 jaar ervaring. DCM levert meststoffen, bodemverbeteraars en potgronden aan professionals en tuinliefhebbers, van sportvelden en kwekerijen tot gazons.

+
blog herfsttijd is planttijd

Herfsttijd is planttijd!

Herfsttijd is planttijd. Vele weten het niet maar de herfst is de beste tijd om planten te zetten. In veel gevallen word gedacht dat de planten niet overleven als je ze in de winter zet. Maar dit is niet het geval. Lees verder voor meer informatie.

+