Breng meer biodiversiteit in je tuin

Een betere planeet begint in je eigen achtertuin. Draag je steentje bij voor meer biodiversiteit en zaai nu meer bloemen! Hoe meer voedsel je geeft aan nuttige insecten en bestuivers, hoe diverser je tuin wordt.

Een rijke variatie aan planten en dieren zorgt voor meer biodiversiteit in uw tuin, een sterker evenwicht en een betere veerkracht van de natuur. Soms is een klein gebaar, zoals het planten van bloemen, al voldoende om de biodiversiteit drastisch te verbeteren.

Bloemenmengsels op maat van jouw tuin
Hoe meer bloemen, hoe meer nectar en stuifmeel in je tuin, en hoe meer nuttige en bestuivende insecten je aantrekt. Extra bloemen in de moestuin lokken nuttige insecten zoals lieveheersbeestjes, die de bladluizen te lijf gaan. Zaai je bloemen in de fruittuin, dan verhoog je de bestuiving en oogst je meer fruit. En meer insecten, betekent meer voeding voor tal van vogels. Help de natuur vooruit, met de DCM Bloemenzaden!

Nu zaaien, voor een zomer vol bloemen
Zaai nu met bloemenzaden in, en maak van jouw tuin deze zomer een Levende Tuin, vol bijen, vogels en vlinders. Wis het onkruid, bewerk of graaf de grond, om de grond en plant de bloemzaden. In elk pakket past minimaal 10 m² aan kleuren en belevenissen! Bloemzaden zijn gemengd met een organische bodemverbeteraar, voor een snelle beworteling; het maakt uw werk nog gemakkelijker.