Bijzondere bloembollendag op 19 oktober in Volkel

Kijk je ook vaak naar die prachtige bloembollen in het voorjaar en vind je het jammer dat je vergeten bent om ze te planten? Komend voorjaar kan ook jij genieten van vroege bloei en prachtige kleuren. En omdat bloembollen al vroeg bloeien, zijn ze belangrijk voor bijen en hommels. In een tuin waar de juiste voorwaarden voor mens, dier en plant aanwezig zijn, zijn bloembollen onmisbaar ook wel “een levende tuin” genoemd. Op 19 oktober is een ieder van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om bijvoorbeeld een persoonlijk bloembollenontwerp* te laten maken door Marion Vermeulen van tuinontwerpbureau de Buitenkamer, zij is met name gespecialiseerd in het samenstellen van o.a. beplantingsplannen voor de levende tuin waarin bloembollen onmisbaar zijn. Voor een breed assortiment bloembollen kunt u bij Schonenberg terecht. Wil je ook een tuin waar je al vroeg van prachtige combinaties kan genieten? Mail dan naar contact@debuitenkamer.info om een afspraak te maken op 19 oktober.

*Bij aanschaf van bloembollen ter plaatse ontvang je het persoonlijke bloembollenontwerp.

 

Workshop bloembollenpot vullen

Onder begeleiding van de Hr. Althuizen van groei en bloei Uden ga je een pot vullen met bloembollen -verdeeld over drie lagen- en bovenop mooie viooltjes. Van februari tot in april staan de bloembollen in volle bloei!

Kosten:

€ 25,00 voor niet leden Groei & Bloei.

€ 20,00 voor leden  Groei & Bloei. 

incl. bloembollen, potgrond, viooltjes en pot (grootte 20 liter inhoud).  Je mag ook zelf een mand/pot (inhoud 20 liter) meebrengen.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Kwekerij & Plantencentrum Schonenberg
Aanvang: 09.30 – 11.30 uur
Brabantstraat 20
Volkel