Gratis een persoonlijk bloembollenontwerp!

Kijk je ook vaak naar die prachtige bloembollen in het voorjaar en vind je het jammer dat je vergeten bent om ze te planten? Komende lente kan óók jij genieten van vroege bloei en prachtige kleuren.

Bloembollen zijn onmisbaar in een levende tuin. Dit is een tuin waar de juiste natuurlijke voorwaarden voor mens, dier en plant aanwezig zijn. Omdat bloembollen al vroeg bloeien, zijn ze een belangrijke nectarplant voor bijen en hommels.

Kom naar de bloembollendag op zaterdag 24 oktober  tussen 10.00-16.00 uur bij Kwekerij  & plantencentrum Schonenberg in Volkel.

Marion van Tuinontwerpbureau de Buitenkamer is hier dan aanwezig en maakt dan gratis een persoonlijk bloembollenontwerp* voor je. Zo weet je zeker dat je kwalitatief goede bloembollen op de juiste plek hebt staan. Ieder soort stelt namelijk weer andere eisen. Ook ontvang je tips over het aanplanten en verzorgen. Daarnaast leveren wij een speciale selectie bloembollen, de zgn. verwilderingsbollen of stinsebollen, die jaar na jaar terugkomen zonder dat je de bollen jaarlijks hoeft te rooien. Hierdoor heb je nog meer plezier van je bloembollen.

Wil je hier meer over weten? Kom dan 24 oktober naar Schonenberg en laat je informeren over hoe vroeg in het jaar je al van de prachtige combinaties kan genieten.

Coronaproof:

Alle gesprekken zijn op afspraak, er wordt een tijdslot voor je gereserveerd. Natuurlijk is er ontsmettende handgel aanwezig. Neem je zelf een mondkapje mee? Dan kunnen we coronaproof aan de slag.

Mail Marion om een afspraak te maken, dan maakt zij tijd voor je vrij. ( contact@de buitenkamer.info )

*Bij aanschaf van bloembollen ter plaatse ontvang je het persoonlijke bloembollenontwerp.

*Maak ook nog kans op het bloembollenpakket t.w.v. € 100,00 van de Facebookactie. (trekking 2 november 2020)