Bijzondere Bloembollendag

 

Bijzondere Bloembollendag in Volkel

Kijk je ook vaak naar die prachtige bloembollen in het voorjaar en vind je het jammer dat je vergeten bent om ze te planten? Komende lente kan óók jij genieten van vroege bloei en prachtige kleuren.

Bloembollen zijn onmisbaar in een levende tuin. Dit is een tuin waar de juiste natuurlijke voorwaarden voor mens, dier en plant aanwezig zijn. Omdat bloembollen al vroeg bloeien, zijn ze een belangrijke nectarplant voor bijen en hommels. 

Tijdens de Bijzondere Bloembollendag op zaterdag 20 oktober ben je tussen 10.00-16.00 uur welkom bij Plantencentrum Schonenberg om een persoonlijk bloembollenontwerp* laten maken door Marion Vermeulen van de Buitenkamer. Zo weet je zeker dat je kwalitatief goede bloembollen op de juiste plek hebt staan. Ieder soort stelt namelijk weer andere eisen. Tevens ontvang je tips over het aanplanten en verzorgen. Daarnaast levert Schonenberg een speciale selectie bloembollen die jaar na jaar terugkomen zonder dat je de bollen jaarlijks hoeft te rooien.

Wil je ook een tuin waar je al vroeg van prachtige combinaties kan genieten? Mail dan naar contact@debuitenkamer.info om een afspraak te maken.

*Bij aanschaf van bloembollen ter plaatse ontvang je het persoonlijke bloembollenontwerp.