Tweede snoeicursus

De eerste zomersnoeicursus zit erop. En wat is het goed gegaan! We hebben vele enthousiaste mensen gezien op de curcus. En omdat er nog steeds vraag is voor een snoeicursus hebben we een nieuwe datum gepland. Deze cursus zal gehouden worden op 23 augustus. Als je nog graag deel wilt nemen aan deze zomersnoeicursus kun je je nog opgeven door te bellen of te mailen naar trainingingroen@schonenbergplant.nl. Opgeven kan tot 22 augustus.

Ben jij of ken jij iemand die graag buiten is? En vaak in de tuin aan het werk is? Maar niet goed wat allemaal gesnoeid mag worden en wanneer? Dan kunnen wij helpen. In de maanden juli en augustus geven wij in de avonden snoeicursussen. Dus zit je met vragen aarzel dan niet en geef je dan op! Alleen, samen met vrienden of familie.

Als je hier aan wilt deelnemen, mail ons voor meer info van de datums en tijden. Dit kan naar trainingingroen@schonenbergplant.nl. Als je van te voren vragen hebt over het snoeien van bepaalde planten mail deze dan ook. Dan kunnen wij deze vragen op behandelen op de avonden van de cursussen.

Als u zich opgeeft graag het aantal vermelden met hoeveel u wilt komen. En welke woensdag avond u het beste uit komt. Dan zorgen wij ervoor dat u juist ingepland word. De kosten voor deze avond zullen zijn € 7,50 p.p. Dat is inclusief de koffie.

De tweede snoeicursus staat gepland op 23 augustus. De agenda voor deze avond gaat er als volgt uitzien:

  •  19:15 Binnenkomst / koffie
  • 19:30 Aanvang / start power point
  • Eerder gestelde vragen behandelen
  • Algemene tips en tricks snoeien
  • 20:45 Rondgang kwekerij
  • 21:00 Afsluiting / fris / koffie